Group 2Arkivvalide_symbol_whiteGroupLinkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListPage 1Facebook-04fbPage 1Group 125Group 3Group 3Page 1Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterList
Itsa

Sett fart på virksomheten

Vi tilbyr et 12 ukers intensivt program designet for å få fart på forretningen og markedstestet produktet ditt. Slik gjør vi selskapene investorklare. Vi kaller det ITSA.

Vårt oppdrag er å gi oppstartselskap i tidlig fase verktøy, et økosystem og ferdigheter i presentasjon for å øke sjansen for at ideer lar seg realisere.

Vårt 12 ukersprogram er fullpakket med forelesninger, workshops og dyktige gjesteforelesere som gir oppstartselskapene et sterkt fundament for å vokse. Vår praktiske tilnærming via workshops betyr at vi ikke bare viser deg hva du trenger, men vi gjør det sammen med deg. Vi har et sterkt team av mentorer og ambassadører som åpner opp sine kunde- og investornettverk for deg.

ITSA henter mye av sin styrke fra teamet i og rundt Validé. Det betyr at vi har over 20 års erfaring med å utvikle nye virksomheter.

Akseleratoren ITSA startet i 2016, og har allerede fire program på CV-en. Det femte ITSA-programmet startet i november 2018. Hold deg oppdatert på programinformasjon og kommende datoer på ITSA

ITSA gir startups et godt fundament

ITSA-programmet er designet for å gi startups et sterkt fundament å bygge forretningen sin i fra. Det er intensiv jobbing i tre måneder hvor du får foredrag fra våre beste forretningsutviklere og partnere, workshops der du jobber sammen og i teamet ditt med din strategi, veiledning fra våre erfarne mentorer og de beste gjesteforeleserne.

Vi garanterer ikke suksess, men vi kan love deg en meningsfull reise og en stor mulighet til å bygge et nytt selskap for framtiden.

Her kan du lese mer om programmet ITSAccelerator